Kategorier
Ikke kategoriseret

Digte rundt omkring

Jeg har en serie digte fra Atlanterhavet vokser med i det svenske tidsskrift UNDER #4, som er en nordisk poesiantologi på 330 sider.

Bidragydere: Helena Fagertun, Lars Haga Raavand, Khashayar Naderehvandi, Rasmus Halling Nielsen, Signe N Hammar, Hanna Rajs Lundström, Olga Ravn, Jeny Rengman, Aina Villanger, Pernilla Berglund, Caspar Eric, Amalie Smith, Tom W-O Silkeberg, Asta Olivia Nordenhof, Anja Høvik Strømsted, Johanne Lykke Holm, Isis Mühleisen, Julie Sten-Knudsen, Mirian Due, Theis Ørntoft, Ole-Petter Arneberg, A.K.R.O.N.Y.M, fikssion

Så har jeg også bidraget til Ribe Domkirkes Kirkeblad, et fint temanummer om åbenbaringer, kurateret af billedkunstner Alexander Tovborg. De andre som har skrevet en åbenbaring eller skrevet om en, er:

Jens Torkild Bak, Glenn Christian, Maja Lee Langvad, Pablo Llambias, Sebastian Hedevang, Amalie Smith, Stig Dalager, Kasper Bonnén, Christina Hagen, Cecilie Lind, Hanne Højgaard Viemose, Mathias Kryger, Ida Marie Hede, Nikolaj Zeuthen & Jacob Millung, Lisbeth Bonde, Alexander Tovborg & Gitte Grønkjær og Anja C. Andersen.

Og jeg har lavet et opslag til en flot antologi, som billedkunstner og forfatter Lise Haurum har lavet. Den hedder nORD og er aflang.